HET DNA VAN VIRAKLE

Web- & Applicaties

Software geschikt voor het Web & Mobiel

Augmented Reality (AR)

Software die digitale informatie toevoegt aan de realiteit

Virtual Reality (VR)

Software die mensen verplaatst naar een andere werkelijkheid

Computer Vision

Software die informatie van afbeeldingen of video's verzamelt

3D Technologie

Software om interactieve 3D ervaringen mogelijk te maken

Enterprise

Software om de behoefte van grote organisaties te bevredigen

Kosten besparen of meer omzet genereren
met de visionairs van Virakle?

Vul jouw gegevens in en wij bellen je z.s.m. voor een afspraak.

  Voorbeeld vraagstukken

  Hoe kunnen er kosten worden bespaard binnen uw organisatie?

  Augmented reality maakt trainingen en instructies interactiever, wat resulteert in kortere inwerk- en leertrajecten en een afname van fouten. Dit leidt tot tijds- en stressbesparingen voor uw organisatie en heeft tevens een positieve invloed op uw financiën.

  Hoe kan het personeelstekort worden verkleind binnen uw organisatie?

  Door gebruik te maken van augmented reality kan ongeschoold personeel sneller en gemakkelijker instromen.  Uw doelgroep voor het vinden van geschikt personeel wordt vergroot. Vraag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bekijken.

  Hoe kunnen er minder fouten worden gemaakt bij praktische werkzaamheden?

  Augmented reality vereenvoudigt het werk door ter plaatse alle stappen te illustreren, wat resulteert in minder fouten bij uw werknemers. Denk aan zaken zoals kwaliteitscontroles en technische werkzaamheden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende en kosteloze adviessessie om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.

  Hoe kan personeel effectiever worden opgeleid of getraind?

  Leren wordt aantrekkelijker, moeitelozer en doeltreffender dankzij digitale en interactieve opleidingstrajecten waarbij real-time informatie wordt verstrekt voor een praktischer leerervaring. Neem gerust contact op om een afspraak te maken, waarbij wij u kosteloos en vrijblijvend kunnen adviseren over onze mogelijkheden.

  Hoe kan werk gemakkelijker gemaakt worden?

  Dankzij de geavanceerde technologie van Virakle worden complexe reparaties moeiteloos uitvoerbaar. Onze technologie transformeert informatie tot tastbare en heldere inzichten, waardoor medewerkers zich volledig kunnen richten op de taak zelf. Bent u benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden in uw situatie? Aarzel niet om een afspraak te maken. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

  Hoe kan de tastbaarheid van producten worden vergroot?

  Het ontwikkelen van innovatieve producten met behulp van Augmented Reality (AR) bespaart tijd, energie en kapitaal. Virtuele prototypes kunnen snel worden getest in realistische simulaties, waardoor flexibele aanpassingen mogelijk zijn. Maak een afspraak voor kosteloos en vrijblijvend advies over onze mogelijkheden.

  Hoe kan er op afstand effectiever worden gewerkt?

  Het reizen wordt beperkt, want met remote assistentie is het nu mogelijk om heldere, real-time ondersteuning te ontvangen van experts, zelfs als zij zich aan de andere kant van de wereld bevinden. Bent u nieuwsgierig naar de potentiële impact op uw organisatie? Aarzel niet om een afspraak te maken. Wij bieden u graag kosteloos en vrijblijvend advies over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

  Hoe kan er meer beleving worden gecreëerd?

  Het tot leven brengen van een eeuwenoud schilderij door het opnieuw te laten schilderen, of het laten rijden van een auto in een showroom zonder dat deze daadwerkelijk beweegt; dit is allemaal mogelijk dankzij technologie. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij bieden graag kosteloos en vrijblijvend advies over de mogelijkheden die we kunnen bieden.

  Staat uw vraagstuk er niet tussen maar denkt u dat technologie u op een andere manier kan helpen?