App laten maken?2024-07-10T11:24:51+00:00

De #1 Specialist in Software Ontwikkeling

App laten maken

Wilt u een professionele app laten maken? Dan bent u bij Virakle aan het juiste adres.
Met ons deskundig team en jarenlange ervaring ontwikkelen wij de meest gebruiksvriendelijke, betrouwbare en schaalbare apps.

ZIJ GINGEN U VOOR

Uw app laten maken door Virakle

Onze ervaren ontwikkelaars werken met de nieuwste technologieën en methodes om doelgerichte apps te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke vereisten. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zoals AI, AR en meer. Bovendien bieden wij continu ondersteuning na de lancering van uw app tegen betaalbare prijzen.

 • Flexibiliteit in technologiekeuze: Wij kiezen samen met u voor de technologie die het beste past bij uw specifieke vereisten en doelen.

 • Hoogwaardige app-ontwikkeling: Ons team bestaat uit getalenteerde en ervaren app-ontwikkelaars die er alles aan doen om uw ideeën om te zetten naar een gebruiksvriendelijke applicatie.

 • Continu ondersteuning: Na de lancering van uw app, blijven we betrokken en bieden we ondersteuning voor eventuele verbeteringen en updates.

Alle app technologieën op een rijtje

Native apps

 • Complexe functionaliteiten

Hybride apps

 • Budgetvriendelijke ontwikkeling

Web apps

 • Altijd bereikbaar via de browser

Een app laten maken: wat kan ik verwachten?

Een maatwerk app laten maken is een veeleisend technisch proces. U wilt een gebruiksvriendelijke app met een schitterend ontwerp, positieve recensies in de app stores en een snelle return on investment (ROI). Goed werk kost tijd en middelen. Wij begrijpen als geen ander dat een app moet opvallen en daadwerkelijk gebruikt moet worden.

Hoe verloopt de communicatie tijdens het ontwikkelproces?2024-07-09T13:17:36+00:00

Heldere communicatie is cruciaal. Zo pakken we het aan:

 • Kick-off Meeting: Startgesprek om doelen en verwachtingen te bespreken.
 • Regelmatige Updates: Regelmatig krijgt u van ons voortgangsrapporten.
 • Feedback Ronden: Geplande momenten om uw feedback te verzamelen.
 • Demo’s en Presentaties: Regelmatige demo’s om de voortgang te laten zien.
 • Directe Communicatie: Snelle toegang tot het team via telefoon of e-mail.
 • Eindoverleg: Afrondend gesprek om de laatste stappen en doorontwikkelingen te bespreken.

Zo blijft u altijd op de hoogte en betrokken bij het project.

Waarom een app in Nederland laten maken in plaats van bijvoorbeeld India?2024-07-09T13:17:29+00:00

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag waarom een app in Nederland laten maken als bijvoorbeeld India goedkoper is. Het laten maken van een app in India kan inderdaad goedkoper zijn, vooral voor eenvoudige apps met beperkte functionaliteit.

Wees echter alert: lastige communicatie en databeveiliging zijn twee belangrijke overwegingen. Tijdsverschillen kunnen de communicatie bemoeilijken, en culturele verschillen kunnen leiden tot misverstanden. Daarnaast is de bescherming van gevoelige gegevens vaak strenger geregeld in Nederland.

Het kiezen voor een Nederlandse ontwikkelaar betekent meestal betere communicatie, hogere kwaliteit, en strengere naleving van databeveiligingsrichtlijnen. Dit kan uiteindelijk leiden tot een efficiënter proces en een betere app.

Wat heb ik nodig voordat ik een app laat maken?2024-07-09T13:17:42+00:00

Voor een vlotte start hebben we een paar dingen van u nodig.

 • Businessplan: Een overzicht van uw idee, doelgroep, en verdienmodel.
 • Requirements Document: Gedetailleerde beschrijving van de functies en technische vereisten.
 • Visie en Roadmap: Lange-termijn plannen voor updates en uitbreidingen.
 • Wireframes/Mockups: Visuele schetsen van hoe de app eruit moet zien.
 • Budget en Tijdslijn: Een duidelijk beeld van uw budget en de gewenste tijdlijn.

Deze voorbereidingen helpen ons om uw visie te begrijpen en effectief te werken. Dit bespaart u tijd en geld. Heeft u deze zaken nog niet helemaal helder? En kunt u wat extra hulp gebruiken om bovenstaande goed te definiëren? Geen probleem, we helpen u graag om zaken duidelijk op papier te zetten. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat is uw rol als opdrachtgever tijdens het proces?2024-07-09T13:17:47+00:00

Bij het ontwikkelen van een app bieden wij ondersteuning voor zowel het ontwikkelproces als het projectmanagement. Ons doel is om u als opdrachtgever optimaal te begeleiden en snel het gewenste resultaat te bereiken. Om efficiënt van start te kunnen gaan, vragen wij om de visie en de roadmap van de app. Heeft u een businessplan of een requirements document? Wij ontvangen deze graag om een maatwerkadvies te kunnen geven.

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen. Daarom hebben wij standaard een geheimhoudingsverklaring (NDA) beschikbaar, die we graag vooraf met u delen voordat u uw concept presenteert. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wat kost een app laten maken?2024-07-09T13:17:53+00:00

De kosten voor het ontwikkelen van een app kunnen sterk variëren en hangen af van de complexiteit. Het is vergelijkbaar met de vraag ‘wat kost een auto?’. Koopt u een compacte stadswagen of gaat u voor een luxe SUV? De prijzen kunnen enorm uiteenlopen.

Het maken van een app kan tussen enkele duizenden en miljoenen euro’s kosten. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren, wordt de code specifiek ontwikkeld voor uw organisatie en gebruikersdoel. Wij maken geen gebruik van app builders of standaardcomponenten; alles is op maat gemaakt.

Benieuwd naar de kosten voor uw app? Op deze pagina leggen we uit welke factoren de kosten beïnvloeden. Vul het formulier onderaan de pagina zo gedetailleerd mogelijk in, en wij voorzien u van een prijsindicatie voor uw app.

Hoe lang duurt het om een app te laten maken?2024-07-09T13:17:58+00:00

De duur van het ontwikkelingsproces voor een app varieert sterk afhankelijk van de complexiteit. Factoren zoals benodigde functionaliteiten, de gekozen technologie, en de gewenste platforms (iOS, Android of web) spelen hierin een belangrijke rol. Deze elementen bepalen hoe lang het zal duren, wat kan variëren van enkele weken tot meerdere maanden.

Zodra de offerte is goedgekeurd, kunnen we doorgaans snel starten met de ontwikkeling. Wilt u een ruwe schatting van de tijd die nodig is om uw app te ontwikkelen? Neem contact op met onze specialisten.

De Virakle Werkmethode: App laten maken

 1. We beginnen met een diepgaande intake om uw visie en specificaties te begrijpen. waarna we een offerte op zullen stellen.
 2. Na acceptatie van de offerte starten we (indien nodig met het ontwerpen) en ontwikkelen van de app. Gedurende het proces houden we u regelmatig op de hoogte met updates en demo’s, zodat u feedback kunt geven en precies weet hoe uw app vorm krijgt.
 3. Indien nodig koppelen we de applicatie aan uw systemen en trainen we gebruikers om hen vertrouwd te maken met de applicatie.
 4. Virakle staat garant voor voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de mobiele applicatie continu op het hoogste niveau blijft presteren, en dit wordt geformaliseerd via een Service Level Agreement (SLA). We zorgen ervoor dat alle benodigde updates, verbeteringen en bugfixes tijdig worden geïmplementeerd.

Heeft u een geweldig idee voor een app, maar nog niet alle details uitgewerkt? Geen probleem. We beginnen met een brainstormsessie om uw ideeën te verkennen en samen te vatten. Vervolgens helpen we u bij het opstellen van een businessplan en het definiëren van de belangrijkste functionaliteiten. We begeleiden u door elke stap van het proces, van concept tot realisatie, en zorgen ervoor dat uw visie helder wordt vertaald naar een functionele en aantrekkelijke app. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en uw idee tot leven te brengen.

Een greep uit onze projecten

VIRAGUIDES DIGITALE WERKINSTRUCTIES APP

DJRU MUZIEKAPP

WaveLapp Continu Verbeteren Tools

Offerte aanvragen of kennismaken?

Vul het formulier in om een offerte aan te vragen of een afspraak met Toine te maken hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

  Van Concept tot Realiteit: App Voorbeelden

  E-commerce Apps

  Een mobiele app voor het verkopen van producten of diensten. De app zal gebruikers in staat stellen om producten of diensten te zoeken, te filteren, te bekijken en te kopen via de app.

  Bedrijfs-/Enterprise Apps

  Een app voor uw bedrijf of organisatie, zoals een CRM, een project management systeem, een HR tool, een logistiek management systeem, voorraad beheer enz.

  Internet of Things Apps

  Apps die uw klanten in staat stellen om te communiceren met hun IoT-apparaten, zoals thermostaten, verlichting, beveiliging en andere home-automatisering-apparaten.

  Financiële Apps

  Financiële apps, zoals een budget-app, een rekeningoverzicht app of een app voor het beheren van investeringen.

  Educatieve Apps

  Een mobiele app voor het verkopen van producten of diensten. De app zal gebruikers in staat stellen om producten of diensten te zoeken, te filteren, te bekijken en te kopen via de app.

  Boekings- en reservatie apps

  Apps voor boekingen en reservaties voor hotels, restaurants, vervoer, evenementen en andere diensten.

  Entertainment Apps

  Apps voor entertainment, zoals muziek- en video-apps, gaming-apps, en apps voor het streamen van televisie- en filmcontent.

  Gezondheid en Wellness Apps

  Apps voor gezondheid en wellness, zoals voor het bijhouden van voeding, slaap, oefening en andere gezondheidsparameters.

  Event management Apps

  Apps, die gebruikers in staat stellen om evenementen te organiseren, te plannen, te promoveren, kaartjes te verkopen en de organisatie ervan te coördineren.

  Logistiek Management Apps

  Apps, die real-time informatie geven over de locatie van voertuigen, routes, bezorgingsschema’s, en aankomsttijden.

  Ga naar de bovenkant