Van Visie naar Realiteit

1. Doelbepaling

Doelbepaling

In deze fase werkt Virakle nauw samen met de klant om de doelstellingen van de oplossing vast te stellen. Dit omvat het identificeren van de beoogde doelgroep, gebruikerservaring, platforms en de gewenste functionaliteiten. Het team van Virakle werkt een offerte uit dat de visie van de klant weerspiegelt.

2. Ontwerp en Prototyping

Ontwerp en Prototyping

Na het vaststellen van het concept, begint Virakle met het ontwerpen van de gebruikersinterface en -ervaring. Dit omvat bijv. het maken van wireframes en prototypes om de functionaliteit en het ontwerp te valideren. De klant wordt actief betrokken bij het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat het aan hun verwachtingen voldoet.

3. Ontwikkeling

Ontwikkeling

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaat Virakle over tot de ontwikkelingsfase. Het ervaren team van ontwikkelaars bouwt volgens de specificaties en richtlijnen. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën en tools om een naadloze en indrukwekkende gebruikerservaring te bieden.

4. Testen en Kwaliteitsborging

Testen en Kwaliteitsborging

Virakle voert uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de oplossing foutloos werkt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zowel functionele als prestatietests worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de oplossing soepel en stabiel draait.

5. Implementatie en Opleiding

Implementatie en Opleiding

Na succesvolle tests wordt de oplossing geïmplementeerd en geïntegreerd in de systemen van de klant. Virakle biedt indien nodig ook training aan de gebruikers om hen vertrouwd te maken met de oplossing.

6. Ondersteuning en Onderhoud

Ondersteuning en Onderhoud

Virakle staat garant voor voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de oplossing continu op het hoogste niveau blijft presteren, en dit wordt geformaliseerd via een Service Level Agreement (SLA). We zorgen ervoor dat alle benodigde updates, verbeteringen en bugfixes tijdig worden geïmplementeerd.

Kosten besparen met de visionairs van Virakle?

Vul jouw gegevens in en wij mailen je z.s.m. voor een vrijblijvende afspraak.

    SAMENWERKEN MET VIRAKLE

    • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met uw project.
    • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
    • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.