Over ons2024-05-02T08:27:28+00:00

Over ons

Virakle is uw partner bij het ontwikkelen en integreren van 3D Technologieën. Op basis van een realistische ureninschatting genereren wij projectmatig een oplossing. Daarnaast bieden we ook een revolutionair platform aan voor bijv. industriële bedrijven en webshops die een kostenbesparend of omzet boostend effect hebben op uw bedrijf.

Wij geloven in TED, u ook?

TOEKOMSTBESTENDIGE SOFTWARE

Door bij de start meteen rekening te houden met architectuur & richtlijnen wordt veel toekomst problematiek voorkomen. Denk aan tijd besparen bij het instromen van nieuwe programmeurs.

EVENWICHTIGE RELATIES

Om een relatie te laten werken hoort deze in balans te zijn. Daarom behandelen wij onze relaties als vriendschappen. We blijven eerlijk en respectvol, ook als het anders loopt dan gewenst.

DUURZAME SAMENWERKINGEN

Lange termijn samenwerkingen scheppen een vertrouwensband. Hierdoor kunnen we snel schakelen en weten we wat we van elkaar verwachten.

MAAK KENNIS

Virakle werkt niet alleen samen met haar eigen werknemers, maar onderhoudt ook een netwerk van specialisten. Voor elk project beoordelen we wie het meest geschikt is voor uw specifieke vraagstuk.

TOINE

Mede-eigenaar
Projectmanager
Innovatie adviseur

JOOST

Mede-eigenaar
Senior software ontwikkelaar
Software Adviseur

ROBIN


Mid-level software ontwikkelaar

JORDI


Software ontwikkelaar

TIM


Software ontwikkelaar

JORT


Front-end ontwikkelaar

KEVIN


3D Artiest

Kosten besparen met de visionairs van Virakle?

Vul jouw gegevens in en wij mailen je z.s.m. voor een afspraak.

    VIRAKLE NIEUWS

    Ga naar de bovenkant