virakle
Over ons2023-01-15T23:20:54+00:00

Over ons

Toine Versteegen – Eigenaar

Van jongs af aan ben ik bezig met de vraag: “Hoe ziet de toekomst eruit en welke rol kan ik hierin spelen?”. Tijdens mijn hbo-opleiding ‘bedrijfsinnovatie’ heb ik hier spelenderwijs een visie over gevormd.

Lees meer

Wij geloven in TED, jij ook?

TOEKOMSTBESTENDIGE SOFTWARE

Door bij de start meteen rekening te houden met architectuur & richtlijnen wordt veel toekomst problematiek voorkomen. Denk aan tijd besparen bij het instromen van nieuwe programmeurs.

EVENWICHTIGE RELATIES

Om een relatie te laten werken hoort deze in balans te zijn. Daarom behandelen wij onze relaties als vriendschappen. We blijven eerlijk en respectvol, ook als het anders loopt dan gewenst.

DUURZAME SAMENWERKINGEN

Lange termijn samenwerkingen scheppen een vertrouwensband. Hierdoor kunnen we snel schakelen en weten we wat we van elkaar verwachten.

VIRAKLE

Virakle is jouw partner bij het adviseren over- en het ontwikkelen van innovatieve software en 3D. Dit betreft standaard producten, maar ook maatwerk gebaseerd op uw vraagstuk. Hoe wij te werk gaan lees je op de Werkwijze pagina.

Looking ahead to the future.

Onze Missie

Door het toepassen van innovatieve software technieken, mensen data laten ontdekken en beter begrijpen, waardoor verbeterde inzichten ontstaan en problemen sneller en effectiever worden opgelost. Benieuwd of we uw organisatie kunnen helpen?

MAAK KENNIS

Virakle werkt met een netwerk van specialisten. Per project bekijken we wie het meest geschikt is voor jouw vraagstuk.

TOINE

Eigenaar
Projectmanager
Innovatie adviseur

JOOST

Eigenaar
Senior software ontwikkelaar
Software Adviseur

ROBIN


Software ontwikkelaar

Kosten besparen met de visionairs van Virakle?

Vul jouw gegevens in en wij mailen je z.s.m. voor een afspraak.

    VIRAKLE NIEUWS

    Go to Top