Transformeer, optimaliseer, innoveer met een 3D Model

  • Fotorealistisch.

  • Kleine bestandsgrootte, om langdurig laden te voorkomen.

  • Geoptimaliseerd voor jouw toepassing.

Prijzen starten vanaf 175 euro en variëren op basis van de complexiteit van het 3D-model. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

7+ jaar

Ervaring met 3D ontwikkeling.

64+

Succesvolle projecten.

100%

Tevredenheid bij onze klanten.

Wat Is Een 3D Model

Een 3D-model gaat verder dan een platte afbeelding en biedt een zeer realistische digitale representatie van een object met diepte. Het unieke aspect van een 3D-model is dat het 360 graden in alle richtingen kan worden bekeken, waardoor niet alleen de voor-, achter-, linker- en rechterkant, maar ook de boven- en onderkant van het object volledig zichtbaar zijn.

Dit biedt een allesomvattende kijk op het object vanuit elke denkbare hoek en dimensie.

De Bouwstenen van Succes in Productontwikkeling

Van concept tot realisatie, onze 3D modellen ondersteunen elke fase van het productontwikkelingsproces, van ontwerp en prototyping tot productie, marketing, training, en gedetailleerde documentatie.

Marketing en Verkoop

Prototyping

Training & Opleiding

Documentatie

Productie & Fabricage

Product Visualisatie

3D modellen komen het best tot zijn recht bij product visualisaties. Stel je voor dat je een jacuzzi zou willen kopen, echter ben je niet in de mogelijkheid om naar de showroom te kunnen komen, omdat de online shop bijv. in een ander land gevestigd is. Een 3D model van de jacuzzi geeft de mogelijkheid om het product, in alle details te bekijken, alle kanten te belichten, en in en uit te zoomen.

Verder zou dit drie dimensionale model in een foto van uw huidige badkamer kunnen worden opgenomen zodat u kunt zien, hoe uw nieuwe badkamer vorm gaat krijgen.

Druk op de AR knop op uw telefoon om dit te testen.

Sfeerimpressies

Met een 3D model geef je een unieke sfeerimpressie van een voorwerp. Soms lijken deze digitale gemaakt impressies zo echt je geen verschil meer ziet met een echte foto. Door 3D modellen te plaatsen in een digitaal gegenereerde omgeving krijgen mensen een optimaal beeld van jouw product.

VR & AR

Virtuele werelden worden volledig opgebouwd uit digitale 3D modellen. Virtual reality (VR) en augmented reality (AR) zijn de toekomst van consumentenbeleving. VR laat een volledig digitale beleving zien, en AR legt digitale elementen over een beeld van onze werkelijke gezichtsveld. Beide technieken die de wereld aan het veranderen is.

Via WebAR kunnen zowel AR en VR elementen geëtaleerd worden in websites en online shops. Virakle heeft haar eigen tool – Viraview – hiervoor ontwikkeld.

Werkwijze

Onze werkwijze voor het creëren van 3D-modellen is flexibel en past zich aan aan de specifieke behoeften van elke situatie. We evalueren zorgvuldig de vereisten en context van het project om de meest geschikte methodologie te selecteren en vervolgens gebruiken we geavanceerde technieken, zoals 3D-scannen, CAD-modellering of fotogrammetrie, om hoogwaardige en op maat gemaakte 3D-modellen te creëren die voldoen aan jouw unieke eisen en doelstellingen.


Virakle bespreekt graag met je welke werkwijze het best aansluit bij uw situatie.

TROTS PARTNER VAN

3D Model laten ontwikkelen door Virakle?

Stel jouw vraag en onze 3D Model expert neemt z.s.m. contact met je op.