3D Model Laten Maken

Heeft u er weleens over nagedacht om al uw producten digitaal te hebben? Niet als een plaatje of een foto, maar als een compleet 3D model. Dit was voorheen alleen mogelijk met zeer geavanceerde apparatuur en special ingerichte studio’s, nu niet meer.

 • Fotorealistisch.

 • Kleine bestandsgrootte, om langdurig laden te voorkomen.

 • Geoptimaliseerd voor jouw toepassing.

De prijs hangt af van de complexiteit van het 3D Model. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

7+ jaar

Ervaring met 3D ontwikkeling.

64+

Succesvolle projecten.

100%

Tevredenheid bij onze klanten.

Wat Is Een 3D Model

Een 3D model is een element dat voorkomt in onze werkelijke wereld, en volledige gedigitaliseerd is zodat het op het scherm van een PC, tablet of mobiele telefoon geprojecteerd kan worden. Een 3D model zorgt voor een wereldecht beeld van een digitaal voorwerp.

Een 3D model is niet een plat plaatje van een voorwerp, maar een zeer realistische digitale voorstelling met diepte, en waar in alle richtingen ook 360 graden omheen gedraaid kan worden, zodat niet alleen linker-, rechter-, voor- en achterkant bekeken kunnen worden, maar ook de bovenkant, en de onderkant van het voorwerp.

3D Modellen Effectief Gebruiken

Er zijn veel toepassingen voor 3D modellen. We zien ze momenteel veel gebruikt om producten te demonstreren op het internet. Maar ook in digitale instructiefilmpjes/foto’s, of om bijvoorbeeld de veiligheid van gebouwen te bevorderen op in-house beeldschermen.

PRODUCT VISUALISATIES

SFEERIMPRESSIES

WERKINSTRUCTIES

AR & VR

Product Visualisatie

3D modellen komen het best tot zijn recht bij product visualisaties. Stel je voor dat je een jacuzzi zou willen kopen, echter ben je niet in de mogelijkheid om naar de showroom te kunnen komen, omdat de online shop bijv. in een ander land gevestigd is. Een 3D model van de jacuzzi geeft de mogelijkheid om het product, in alle details te bekijken, alle kanten te belichten, en in en uit te zoomen.

Verder zou dit drie dimensionale model in een foto van uw huidige badkamer kunnen worden opgenomen zodat u kunt zien, hoe uw nieuwe badkamer vorm gaat krijgen.

Druk op de AR knop op jouw telefoon om dit te testen.

3D Modellen En Sfeerimpressies

Met een 3D model geef je een unieke sfeerimpressie van een voorwerp. Soms lijken deze digitale gemaakt impressies zo echt je geen verschil meer ziet met een echte foto. Door 3D modellen te plaatsen in een digitaal gegenereerde omgeving krijgen mensen een optimaal beeld van jouw product.

De Toekomst Zal VR & AR Zijn

Virtuele werelden worden volledig opgebouwd uit digitale 3D modellen. Virtual reality (VR) en augmented reality (AR) zijn de toekomst van consumentenbeleving. VR laat een volledig digitale beleving zien, en AR legt digitale elementen over een beeld van onze werkelijke gezichtsveld. Beide technieken die de wereld gaan veranderen.

Via WebAR kunnen zowel AR en VR elementen geëtaleerd worden in websites en online shops. Virakle heeft haar eigen tool – Viraview – hiervoor ontwikkeld.

Hoe Worden 3D Modellen Gemaakt

Er zijn verschillende manieren waarop 3D modellen tot stand komen dat kan door zeer geavanceerde fotografie, en toegepaste Artificiële Intelligentie software. Of door het digitaal scannen van het voorwerp. Dit soort scanners waren in het verleden zeer logge apparaten, echter zijn deze technieken zo vooruit gegaan dat er nu ook handheld modellen zijn.

Virakle bespreekt graag met u welke werkwijze het gemakkelijkst is voor uw situatie.

3D Model laten ontwikkelen door Virakle?

Stel jouw vraag en onze 3D Model expert neemt z.s.m. contact met je op.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met jouw project.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.