Verbeter training, versterk het merk en vereenvoudig werk met een AR/VR Applicatie

 • Verlaag operationele kosten
 • Verbeter de (klant)betrokkenheid

 • Verhoog het concurrentievoordeel

Van Training tot Prototyping
De Kracht van Immersieve Technologie

Design & Prototyping

AR en VR applicaties transformeren het ontwerpproces en prototyping in verschillende sectoren. Ze stellen ontwerpers in staat om virtuele prototypes te visualiseren en te testen voordat fysieke modellen worden gebouwd, wat leidt tot snellere ontwikkeling, kostenefficiëntie en optimalisatie van eindproducten. Deze technologieën versnellen innovatie en verbeteren de efficiëntie van design- en prototypingprocessen.

7+ jaar

Ervaring met 3D & Software innovatie.

64+

Succesvolle projecten.

100%

Tevredenheid bij onze klanten.

Showrooms & Beurzen

AR en VR applicaties transformeren het ontwerpproces en prototyping in verschillende sectoren. Ze stellen ontwerpers in staat om virtuele prototypes te visualiseren en te testen voordat fysieke modellen worden gebouwd, wat leidt tot snellere ontwikkeling, kostenefficiëntie en optimalisatie van eindproducten. Deze technologieën versnellen innovatie en verbeteren de efficiëntie van design- en prototypingprocessen.

Sales & Marketing

Met AR en VR-applicaties kun je je verkoop- en marketingstrategieën naar een hoger niveau tillen. Verplaats potentiële klanten naar een virtuele showroom waar ze producten van dichtbij kunnen bekijken en zelfs uitproberen voordat ze kopen. Maak indruk met boeiende productdemonstraties en interactieve presentaties die klanten betrokken houden. Met AR kun je producten in de echte wereld projecteren en aanpassen aan de behoeften van je klanten, waardoor ze een persoonlijke, op maat gemaakte ervaring krijgen. Ontdek vandaag nog hoe je deze krachtige technologieën kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien en je klanten te verrassen

Onboarding

Met AR en VR-applicaties kun je nieuwe medewerkers sneller en effectiever laten presteren. De kracht van immersieve technologieën stelt je in staat om hen direct onder te dompelen in je bedrijfscultuur en bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen ze de ins en outs van hun nieuwe rol begrijpen in een realistische en interactieve virtuele omgeving. Bespaar tijd en middelen, en verbeter de retentie van nieuwe medewerkers door hen te voorzien van boeiende en op maat gemaakte onboarding-ervaringen. Maak een blijvende indruk en versterk de betrokkenheid van je team vanaf dag één.

In 6 stappen naar Virtuele Realiteit

1. Doelbepaling

Doelbepaling

In deze fase werkt Virakle nauw samen met de klant om de doelstellingen van de VR/AR applicatie vast te stellen. Dit omvat het identificeren van de beoogde doelgroep, gebruikerservaring, platforms en de gewenste functionaliteiten. Het team van Virakle werkt een offerte uit dat de visie van de klant weerspiegelt.

2. Ontwerp en Prototyping

Ontwerp en Prototyping

Na het vaststellen van het concept, begint Virakle met het ontwerpen van de gebruikersinterface en -ervaring. Dit omvat het maken van wireframes en prototypes om de functionaliteit en het ontwerp te valideren. De klant wordt actief betrokken bij het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat het aan hun verwachtingen voldoet.

3. Ontwikkeling

Ontwikkeling

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaat Virakle over tot de ontwikkelingsfase. Het ervaren team van ontwikkelaars bouwt de VR/AR applicatie volgens de specificaties en richtlijnen. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën en tools om een naadloze en indrukwekkende gebruikerservaring te bieden.

4. Testen en Kwaliteitsborging

Testen en Kwaliteitsborging

Virakle voert uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de applicatie foutloos werkt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zowel functionele als prestatietests worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de applicatie soepel en stabiel draait.

5. Implementatie en Opleiding

Implementatie en Opleiding

Na succesvolle tests wordt de VR/AR applicatie geïmplementeerd en geïntegreerd in de systemen van de klant. Virakle biedt indien nodig ook training aan de gebruikers om hen vertrouwd te maken met de applicatie.

6. Ondersteuning en Onderhoud

Ondersteuning en Onderhoud

Virakle staat garant voor voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de applicatie continu op het hoogste niveau blijft presteren, en dit wordt geformaliseerd via een Service Level Agreement (SLA). We zorgen ervoor dat alle benodigde updates, verbeteringen en bugfixes tijdig worden geïmplementeerd.

ZIJ GINGEN U VOOR

VR of AR Applicatie laten ontwikkelen?

Stel jouw vraag en onze expert neemt z.s.m. contact met je op.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met jouw project.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.