Web- & Applicaties


Web- & applicaties zijn de bouwstenen van het moderne internet. Ze zorgen ervoor dat u gemakkelijk toegang krijgt tot de informatie die u zoekt en dat u interactie kunt hebben met anderen online.

Virakle helpt bedrijven digitaliseren. Denk aan software bouwen gerelateerd aan webshops, websites, web applicaties en/of mobiele applicaties, maar ook met het digitaliseren van grafische zaken zoals afbeeldingen omzetten naar 3D tekeningen of het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke applicatie/website.

Hieronder de voor- en nadelen van Digitalisering op een rij:

 • Verhoogde productiviteit: Web- & applicaties maken het gemakkelijker om taken uit te voeren, waardoor de productiviteit verhoogt. Bijvoorbeeld, met een web- of mobiele app voor een bedrijfsproces, kan een medewerker zijn werk sneller en efficiënter uitvoeren, zonder afhankelijk te zijn van een specifiek apparaat of locatie.

 • Verbetering van de klantenservice: Web- & applicaties maken het gemakkelijker om te communiceren met klanten en hen sneller te helpen. Bijvoorbeeld, een chatbot op een website kan snel antwoord geven op veelgestelde vragen, waardoor de wachttijd voor klanten vermindert.

 • Vergrote bereikbaarheid: Web- & applicaties maken het gemakkelijker om te bereiken en te communiceren met mensen over de hele wereld. Bijvoorbeeld, een webapplicatie kan worden gebruikt om te werken met teamleden in verschillende tijdzones, of een mobiele app kan worden gebruikt om te communiceren met klanten die zich in een ander land bevinden.

 • Vergrote zakelijke kansen: Web- & applicaties bieden bedrijven de kans om hun zakelijke mogelijkheden te vergroten. Bijvoorbeeld, een e-commerce webapplicatie kan worden gebruikt om producten of diensten aan te bieden aan een grotere groep klanten, of een marketing app kan worden gebruikt om gerichte campagnes te lanceren.

 • Verbetering van de beveiliging: Web- & applicaties kunnen worden gebruikt om de beveiliging van informatie te verbeteren. Bijvoorbeeld, een webapplicatie kan worden gebruikt om toegang tot informatie te beheren met behulp van authenticatie en autorisatie, of een mobiele app kan worden gebruikt om vertrouwelijke informatie te encrypteren.

Diensten Virakle

Consultancy

Software Ontwikkeling

Koppelingen maken

3D Ontwikkeling

Onze experts ontwerpen, bouwen en implementeren aangepaste web- & applicaties die aan uw specifieke behoeften voldoen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en beste ontwikkelingsmethoden om uw project succesvol te maken.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bekijk hieronder onze oplossingen.

ONZE OPLOSSINGEN

Portalen

Vraagstukken (voorbeelden)


Hoe kunnen we onze online aanwezigheid versterken?
Hoe kunnen we onze website gebruiksvriendelijker maken?
Hoe kunnen we onze website beveiligen?
Hoe kunnen we onze online conversies verhogen?
Hoe kunnen we onze online klantenservice verbeteren?
Hoe kunnen we onze online verkoop verhogen?
Hoe kunnen we onze mobiele gebruikers beter bedienen?
Hoe kunnen we onze bedrijfsprocessen automatiseren?
Hoe kunnen we onze online analyse verbeteren?
Hoe kunnen we onze website sneller en efficiënter maken?

Kosten besparen met de visionairs van Virakle?

Vul uw gegevens in en wij mailen u z.s.m. voor een vrijblijvende afspraak.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met jouw project.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.