Web- & Mobiele Applicaties


Web- & Mobiele applicaties zijn de bouwstenen van het moderne internet. Ze zorgen ervoor dat u gemakkelijk toegang krijgt tot de informatie die u zoekt en dat u interactie kunt hebben met anderen online.

 • Verhoogde productiviteit: Web- & applicaties maken het gemakkelijker om taken uit te voeren, waardoor de productiviteit verhoogt. Bijvoorbeeld, met een web- of mobiele app voor een bedrijfsproces, kan een medewerker zijn werk sneller en efficiënter uitvoeren, zonder afhankelijk te zijn van een specifiek apparaat of locatie.

 • Vergrote bereikbaarheid: Web- & applicaties maken het gemakkelijker om te bereiken en te communiceren met mensen over de hele wereld. Bijvoorbeeld, een webapplicatie kan worden gebruikt om te werken met teamleden in verschillende tijdzones, of een mobiele app kan worden gebruikt om te communiceren met klanten die zich in een ander land bevinden.

 • Vergrote zakelijke kansen: Web- & applicaties bieden bedrijven de kans om hun zakelijke mogelijkheden te vergroten. Bijvoorbeeld, een e-commerce webapplicatie kan worden gebruikt om producten of diensten aan te bieden aan een grotere groep klanten, of een marketing app kan worden gebruikt om gerichte campagnes te lanceren.


Virakle helpt bedrijven met het bouwen van software gerelateerd aan webshops, websites, web applicaties en/of mobiele applicaties.

Diensten Virakle

Consultancy

Onderzoek

Software Ontwikkeling

3D

Onze experts ontwerpen, bouwen en implementeren aangepaste web- & mobiele applicaties die aan uw specifieke behoeften voldoen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en beste ontwikkelingsmethoden om uw project succesvol te maken.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bekijk hieronder onze oplossingen.

Kosten besparen met de visionairs van Virakle?

Vul uw gegevens in en wij mailen u z.s.m. voor een vrijblijvende afspraak.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met jouw project.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.