Software op Maat

Ben je op zoek naar software op maat? Dan ben je bij Virakle aan het juiste adres.

Als specialist in het ontwikkelen van innovatieve software op maat bieden wij oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Ons team van ervaren en professionele ontwikkelaars staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ideeën.

 • Software op maat die perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften
 • Flexibiliteit om te kiezen voor de technologieën die het beste aansluiten bij uw project

 • Snelle en efficiënte levering van het eindproduct

7+ jaar

Ervaring met software ontwikkeling.

64+

Succesvolle projecten.

100%

Tevredenheid bij onze klanten.

Voorbeelden waar wij je bij kunnen helpen

 • Portalen
 • Mobiele Applicaties
 • 3D Product Configuratoren

 • Productontwikkeling

 • Webapplicaties
 • Plug-ins & Modules

 • VR Applicaties
 • AR Applicaties
 • Systeem Koppelingen

Waarom kiezen voor Virakle

Bij Virakle ontwikkelen we software op maat die perfect aansluit op jouw specifieke wensen en behoeften.

Ons team van professionele ontwikkelaars werkt samen met specialistische partners om ervoor te zorgen dat we altijd de beste en snelste oplossing bieden. Onze flexibele aanpak, zonder beperkingen van specifieke frameworks, stelt ons in staat om te kiezen voor de technologieën die het beste aansluiten bij uw project.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw software project te bespreken.

Werkwijze – Software op Maat

1. Doelbepaling

Doelbepaling en Conceptualisatie

In deze fase werkt Virakle nauw samen met de klant om de doelstellingen van de software oplossing vast te stellen. Dit omvat het identificeren van de beoogde doelgroep, gebruikerservaring, platforms en de gewenste functionaliteiten. Het team van Virakle werkt een offerte uit dat de visie van de klant weerspiegelt.

2. Ontwerp en Prototyping

Ontwerp en Prototyping

Na het vaststellen van het concept, begint Virakle met het ontwerpen van de gebruikersinterface en -ervaring. Dit omvat het maken van wireframes en prototypes om de functionaliteit en het ontwerp te valideren. De klant wordt actief betrokken bij het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat het aan hun verwachtingen voldoet.

3. Ontwikkeling

Ontwikkeling

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaat Virakle over tot de ontwikkelingsfase. Het ervaren team van ontwikkelaars bouwt de software oplossing volgens de specificaties en richtlijnen. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën en tools om een naadloze en indrukwekkende gebruikerservaring te bieden.

4. Testen en Kwaliteitsborging

Testen en Kwaliteitsborging

Virakle voert uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de software oplossing foutloos werkt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zowel functionele als prestatietests worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de applicatie soepel en stabiel draait.

5. Implementatie en Opleiding

Implementatie en Opleiding

Na succesvolle tests wordt de software oplossing geïmplementeerd en geïntegreerd in de systemen van de klant. Virakle biedt indien nodig ook training aan de gebruikers om hen vertrouwd te maken met de applicatie.

6. Ondersteuning en Onderhoud

Ondersteuning en Onderhoud

Virakle staat garant voor voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de software oplossing continu op het hoogste niveau blijft presteren, en dit wordt geformaliseerd via een Service Level Agreement (SLA). We zorgen ervoor dat alle benodigde updates, verbeteringen en bugfixes tijdig worden geïmplementeerd.

ZIJ GINGEN U VOOR

Maatwerk software ontwikkelen met Virakle?

Stel uw vraag een van onze experts neemt z.s.m. contact met je op.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met uw project.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.