2 min. leestijd

De 5 beste Augmented Reality apps van 2019 voor consumenten

Augmented reality heeft niet alleen impact op het bedrijfsleven. Maar ook op het leven van de consument. Daarom heeft Virakle de 5 beste augmented reality apps van 2019 voor u geselecteerd.

1. INKHUNTER Try Tattoo designs

Een tattoo neem je niet voor even, maar voor het leven. Het laten zetten is kostbaar en de diversiteit aan keuze zorgt ervoor dat het nemen van een besluit lastig wordt. Maar wat is er nou vervelender dan geld betalen voor een tattoo waar je achteraf spijt van hebt? Nou, nog meer geld betalen om een tattoo weg te laten halen die toch niet zo mooi blijkt te zijn. Daar heeft Khotkevych wat op bedacht met behulp van augmented reality. Kies een tattoo uit de bibliotheek van de app of upload jouw eigen creatie, positioneer deze op een plek naar keuze op je lichaam en bewerk de tattoo indien nodig. Hierna kun je het resultaat bewonderen zonder dat deze echt is aangebracht op je lichaam.

https://apps.apple.com/in/app/inkhunter-try-tattoo-designs/id991558368

2. Complete anatomy 19

Het menselijk lichaam, misschien wel het meest complexe systeem dat we kennen. Vandaar dat het ook zo lastig is om te begrijpen. Om het lichaam inzichtelijk en begrijpelijk te maken is complete anatomy 19 ontwikkeld. Een app die spierbewegingen, samenwerkende organen en lichaamsonderdelen tot op microscopisch niveau inzichtelijk maakt. Met behulp van augmented reality kan men de lichaamsdelen in de echte wereld plaatsen. Hierdoor zijn verhoudingen gemakkelijker te herkennen.

https://apps.apple.com/us/app/complete-anatomy-19-for-iphone/id1309253074

3. Airmeasure

Ooit een maat van iets op willen meten zonder dat u een liniaal of meetlint tot je beschikking had? Met de augmented reality app Airmeasure kunt u objecten meten zonder dat er een meetinstrument aan te pas komt. Het is simpel. Druk op het scherm waar u het begin- en eindpunt wil hebben en Airmeasure doet de rest. Een eenvoudige app die je waar en wanneer je maar wilt, kunt gebruiken.

https://apps.apple.com/us/app/airmeasure-ar-tape-ruler/id1251282152

4. Sun seeker Sun tracker compass

Als u op zoek bent naar een nieuw optrekje dan gaat deze app van pas komen. Sun seeker laat real-time zien waar de zon opkomt en weer ondergaat. Waardoor de vraag als: “ligt de tuin wel op het zuiden?” niet meer gesteld hoeft te worden bij een bezichtiging. Ook is de app handig wanneer u op het strand aankomt. U kunt dan gemakkelijker bepalen welke plek u een zeer zonnige dag bezorgt.

https://apps.apple.com/us/app/sun-seeker-sun-tracker-compass/id330247123?ign-mpt=uo%3D4

5. IKEA Place app

Een meubel vinden dat bij uw smaak past is al moeilijk genoeg. Maar het daadwerkelijke doel wordt pas bereikt als het past bij de omgeving waarin het meubel geplaatst moet worden. Om u te helpen bij uw keuze heeft IKEA een app ontwikkeld die het mogelijk maakt uw keuze te projecteren in uw woning of kantoor. Met IKEA place kun je met je smartphone een meubel uitzoeken en op de eindlocatie weergeven. Hierdoor krijgt u meteen een compleet beeld van het eindresultaat.

https://apps.apple.com/us/app/ikea-place/id1279244498

Heeft dit blogartikel u geïnspireerd om iets te laten ontwikkelen in augmented reality? Laten we dan samen kijken of we iets kunnen betekenen voor elkaar.

Virakle ontwikkelt augmented reality software om procesverbeteringen te realiseren voor organisaties.

MEER NIEUWS

Virtual & Augmented Reality en Kunstmatige Intelligentie voor Industriële
Lees Meer >

Een stap vooruit in de productie-industrie: hoe uw bedrijf kan
Lees Meer >

3D Product Configurator: Een Game-Changer Voor Webshops
Lees Meer >

Ga naar de bovenkant