Virakle en Stork genomineerd voor World Class Maintenance IMPACT AWARD.

Virakle, een toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf, kondigt met trots aan dat zij samen met partner Stork genomineerd zijn voor de gerenommeerde World Class Maintenance IMPACT AWARD.

WCM Impact Award

De World Class Maintenance IMPACT AWARD erkent organisaties die uitblinken in onderhoudsprocessen en -strategieën en daarmee een aanzienlijke bijdrage leveren aan de duurzaamheid en efficiëntie van de industrie. Virakle heeft Viraguides ontwikkeld, een innovatieve tool voor werkinstructies, en deze toegepast op de werkvloer van Stork. De impact heeft de jury aanzienlijk verrast en aangespoord om hen tot de laatste drie te nomineren.

Het team van Virakle is zeer vereerd om genomineerd te zijn voor deze begeerde award. Ze beschouwen deze nominatie als een erkenning voor hun voortdurende toewijding aan het ontwikkelen van van hoogwaardige softwareoplossingen en het ondersteunen van klanten bij het behalen van hun digitale doelstellingen.

Meer weten over Viraguides?
Download de Viraguides flyer

  Prestaties in de Schijnwerpers: Vooruitzichten op het Evenement

  Op 13 september krijgen Virakle en Stork de gelegenheid om de impact van de baanbrekende oplossing Viraguides te presenteren en de invloed ervan op de industrie te demonstreren. Dit evenement biedt een uitgelezen kans om zich te profileren te midden van andere vooraanstaande bedrijven in het veld en te strijden voor de felbegeerde IMPACT AWARD.

  “We zijn buitengewoon trots op de nominatie voor de World Class Maintenance IMPACT AWARD.” aldus Toine, oprichter van Virakle. “Het is het resultaat van het harde werk en het innovatieve denken van ons toegewijde team samen met partner Stork. We verheugen ons op het evenement en staan te popelen om onze successen met de industrie te delen.”

  Virakle nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement en de inspirerende presentaties van de genomineerden te ervaren. Mis de kans niet om getuige te zijn van baanbrekende onderhoudsinnovaties en om de winnaar van de World Class Maintenance IMPACT AWARD te ontdekken.

  Het evenement vindt plaats op woensdag 13 september 2023, op de KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden.

  Evenement bijwonen? Bestel uw tickets hier.