CLOUD & BIG DATA

Cloud en Big Data oplossingen zijn technologieën die organisaties in staat stellen om efficiënt te werken met grote hoeveelheden gegevens en hun IT-infrastructuren te verbeteren.

Door het gebruik van Cloud- en Big Data-oplossingen kunnen organisaties hun prestaties en efficiëntie verbeteren, en hun klanten een betere service bieden. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste voordelen van Cloud- en Big Data-oplossingen voor organisaties:

 • Flexibiliteit: Cloud-oplossingen bieden organisaties de flexibiliteit om hun IT-infrastructuren op te schalen of af te schalen, afhankelijk van hun huidige behoeften. Dit kan organisaties helpen om geld te besparen en de efficiëntie te verhogen.

 • Toegang tot grote hoeveelheden gegevens: Big Data-oplossingen kunnen worden gebruikt om grote hoeveelheden gegevens te verzamelen, opslaan en analyseren. Dit kan organisaties helpen om betere beslissingen te nemen en nieuwe kansen te identificeren.

 • Verbetering van de klantenservice: Cloud- en Big Data-oplossingen kunnen worden gebruikt om klanten sneller en efficiënter te helpen. Bijvoorbeeld, Big Data-analyse kan worden gebruikt om klantgedrag te begrijpen en zo specifieke producten of diensten aan te bieden.

 • Vergrote zakelijke kansen: Cloud- en Big Data-oplossingen bieden organisaties de kans om hun zakelijke mogelijkheden te vergroten. Bijvoorbeeld, Big Data-analyse kan worden gebruikt om nieuwe markten te ontdekken, of om nieuwe producten of diensten te ontwikkelen.

 • Verbetering van de beveiliging: Cloud- en Big Data-oplossingen kunnen worden gebruikt om de beveiliging van informatie te verbeteren. Bijvoorbeeld, Cloud-oplossingen kunnen worden gebruikt om gegevens op een veilige manier te delen en te back-uppen.

Diensten Virakle

Consultancy

Onderzoek

Software Ontwikkeling

3D Ontwikkeling

Met onze Cloud- en Big Data-oplossingen, kunt u rekenen op flexibele IT-infrastructuren, toegang tot grote hoeveelheden gegevens, verbetering van de klantenservice, vergrote zakelijke kansen en verbeterde beveiliging. Onze experts zijn gespecialiseerd in deze technologieën zodat u kunt profiteren van de voordelen die zij bieden.

Neem contact met ons op om te horen hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien en te laten excelleren.

Innovatieve oplossingen voor een efficiëntere bedrijfsvoering

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen, doorontwikkelen of koppelen van tools voor:

Big Data

 • Distributie systemen voor gegevensverwerking die grote hoeveelheden gegevens verwerkt en analyseert met behulp van clusters van computers.

 • Analyse platformen die real-time gegevensverwerking mogelijk maken voor real-time beslissingen.

 • Tools die gebruikt worden om gegevens te integreren van verschillende bronnen.

 • Analyse-tools die gebruikt kunnen worden voor het ontdekken van patronen in gegevens.

Cloud

 • Computing services waarmee organisaties hun IT-infrastructuren kunnen opschalen of afschalen afhankelijk van hun huidige behoeften.

 • Platformen waar bedrijven hun workloads mee implementeren, beheren en uitvoeren.

 • Opslagservices die bedrijven in staat stelt om hun gegevens veilig op te slaan en te delen.

 • Een gehoste virtualisatie omgeving die organisaties in staat stelt om hun eigen virtuele servers te creëren en te beheren.

CRM

DASHBOARDS

URENREGISTRATIES

VOORRAADBEHEER

MAGAZIJN BEHEER

SALES & INKOOP

PLANNING

PROCES BEHEER

Vraagstukken (voorbeelden)

Hoe kunnen we onze verkoopvoorspellingen verbeteren?
Hoe kunnen we onze klanttevredenheid verhogen?
Hoe kunnen we onze beveiliging verbeteren?
Hoe kunnen we onze efficiëntie verhogen?
Hoe kunnen we onze inkomsten verhogen?
Hoe kunnen we onze kosten verlagen?
Hoe kunnen we ons aanbod optimaliseren voor onze klanten?
Hoe kunnen we de effectiviteit van onze marketingcampagnes verbeteren?
Hoe kunnen we onze supply chain optimaliseren?
Hoe kunnen we nieuwe markten identificeren?

Kosten besparen met de visionairs van Virakle?

Vul uw gegevens in en wij mailen u z.s.m. voor een vrijblijvende afspraak.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met jouw project.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.