WEBSHOP LATEN BOUWEN

Een professionele webshop laten bouwen, is essentieel voor een succesvol bedrijf. Een webshop incl. de domeinnaam, en de website zijn een wezenlijk onderdeel van de algehele identiteit en huisstijl van een bedrijf.

 • Een webshop opzetten en onderhouden is goedkoper dan een fysieke winkel.

 • Veranderingen kunnen gemakkelijk geïmplementeerd worden.

 • Klantbereik is velen maler groter dan een fysieke winkel.
 • 24/7 de mogelijkheid om te verkopen.
 • Klanten moeten langer wachten op producten dan in een fysieke winkel.

7+ jaar

Ervaring met web ontwikkeling.

64+

Succesvolle projecten.

100%

Tevredenheid bij onze klanten.

Een Webshop Laten Bouwen

Het bouwen van een succesvolle webshop is een complex proces. Een webshop is vergelijkbaar met een website, maar bevat meer geavanceerde technologie.

Hoewel er verschillende gratis online tools beschikbaar zijn, kan het veel tijd en moeite kosten om een professionele webwinkel te bouwen.

Wij kiezen op basis van jouw wensen de juiste techniek en software, zodat je geen onverwachte problemen tegenkomt tijdens het gebruik van de webshop.

Waarom Een Webshop?

Met een webshop kan een bedrijf zijn bereik vergroten en het verkochte product volume aanzienlijk verhogen. Door middel van een webshop heb je ook de mogelijkheid om klanten overal ter wereld aan te trekken. In een fysieke winkel is het vaak niet mogelijk om alle producten in het magazijn te tonen. Een webshop biedt wel de mogelijkheid om alle producten te laten zien.

Een webshop is een uiterst effectief hulpmiddel voor elk bedrijf, of het nu diensten of fysieke producten verkoopt.

GROTER BEREIK

MINDER HUUR

ANALYSE TOOLS

Werkwijze

Webshop Ontwikkeling

Een webshop ontwerp vereist het beheer van een lange lijst zaken, zoals servers, SEO, SSL-certificaten, payment gateways, webshop- en serverbeveiliging, webvriendelijke teksten, graphics, afbeeldingen, klantenbeheer, het content management systeem, regelmatige updates en de techniek voor de productenportfolio.

Als ondernemer wil je je focussen op je zaak, je personeel en vooral je klanten.

Waarom moet je een professionele webshop laten bouwen?

Laat het bouwen van je nieuwe of verfrissen van je oude webshop daarom over aan vakmensen met kennis van de nodige techniek om een professionele webshop te creëren die optimaal functioneert.

Wat is er nodig voor een moderne responsieve webshop?

Een moderne responsieve webshop vereist specialistische kennis en vaak kan een web development specialist ook meegroeien met jouw bedrijf en webshop, waarbij zij advies en assistentie kunnen bieden op zowel technisch als grafisch vlak.

Neem contact op met een webshop vakman om je te helpen bij het bouwen van je nieuwe webshop.

Wat Is Een Responsieve Webshop

In het verleden werden websites en webshops gebouwd voor één type scherm. Echter, tegenwoordig dienen websites honderden merken telefoons en tablets aan te kunnen, om toch nog goed te blijven functioneren. Een responsieve webshop betekent dat jouw webshop werkt op elk type scherm, en elk type apparaat.

Virakle zorgt ervoor dat jouw webshop beschikbaar is op elk type scherm.

HOSTING

DOMEINBEHEER

SUPPORT

Jouw omzet boosten met een webshop van Virakle?

Stel jouw vraag en onze webshop expert neemt z.s.m. contact met je op.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met jouw project.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.