BRANCHES DIE WIJ HELPEN

Virakle ontwikkelt oplossingen voor de volgende branches

Bouw & Industrie

Meer

E-commerce & Handel

 

Meer

Amusement

Meer

Educatie

Meer

Automotive

Meer

Overig

Meer

BEHAAL WINST MET BEHULP VAN VIRAKLE

Kostenreductie

Beelden zeggen meer dan woorden. De toepassing van AR haalt het maximale uit beeld. Leertrajecten worden daardoor korter. Augmented reality maakt het mogelijk om kosten te besparen op o.a. bedrijfstrainingen, instructies en inspecties.

Betere samenwerking

Taalbarrières, cultuurverschillen en complexere problemen maken dat goede communicatie binnen uw organisatie van levensbelang is. Augmented reality zorgt voor meer helderheid en duidelijkheid, wat leidt tot minder irritatie en minder fouten. De samenwerking tussen werknemers zal daardoor verbeteren. Traditionele methoden zoals internetbellen kunnen daardoor gedeeltelijk worden vervangen.

Maak complexe systemen toegankelijker

De wereld om ons heen beweegt continu. Hierop moeten organisaties anticiperen. Door toepassing van augmented reality kunnen processen praktisch en eenvoudig worden weergegeven. Uw organisatie kan zich daardoor sneller aanpassen aan deze nieuwe omgeving.

Concretiseren van abstracte concepten

Heeft u een grandioos idee maar weet u niet hoe u dit idee tastbaar en visueel kunt maken? Dan kan augmented reality hierbij helpen. Augmented reality maakt het mogelijk om producten, processen, ervaringen en situaties te visualiseren op een eenvoudige en concrete manier.


Fouten verminderen

In iedere organisatie worden fouten gemaakt. Van fouten maken kun je ten slotte leren. Fouten moeten echter zoveel mogelijk worden voorkomen. Achteraf corrigeren kost onnodig veel tijd, geld en energie. Toepassing van augmented reality technieken leidt tot minder fouten. Uw werknemers kunnen daardoor meer bezig zijn met hun eigenlijke werkzaamheden.

Procesverbetering

Procesverbetering is niet meer weg te denken binnen moderne organisaties. Augmented reality kan hierbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan het instrueren van mensen, trainen van mensen en kwaliteitsinspecties.

Personeelstekort reduceren

Krapte op de arbeidsmarkt, heeft u er ook mee te maken? Het vinden van geschikt personeel met de juiste kennis en ervaring wordt steeds moeilijker. Augmented reality verkort en versimpelt inwerk-, en leertrajecten. Medewerkers kunnen daardoor flexibeler en sneller worden ingezet.

Merk- of product imago versterken

Jezelf onderscheiden van de concurrentie is essentieel voor een succesvolle organisatie. Augmented reality kan dienen als marketingtool voor organisaties die een product of merk op een innovatieve manier willen promoten.

Denkt u dat we samen winst kunnen behalen?

Kom dan vrijblijvend langs om uw vraagstuk te bespreken. De koffie staat klaar.

Contact

Vraagstukken die Augmented Reality oplost

Hoe kunnen er kosten worden bespaard binnen uw organisatie?

Trainingen en instructies worden interactief met augmented reality. Hierdoor worden inwerktrajecten en leertrajecten verkort en het aantal fouten vermindert. Dit bespaart uw organisatie niet alleen tijd en stress, maar het heeft ook een positieve invloed op uw portemonnee. Wie wil dat nou niet?

Hoe kan het personeelstekort worden verkleind binnen uw organisatie?

Door gebruik te maken van augmented reality kan ongeschoold personeel sneller en gemakkelijker instromen.  Uw doelgroep voor het vinden van geschikt personeel wordt vergroot. Vraag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bekijken.

Hoe kunnen er minder fouten worden gemaakt bij praktische werkzaamheden?

Augmented reality maakt werken eenvoudiger, doordat alle stappen on “the spot” worden geïllustreerd. Dit resulteert in minder fouten bij uw werknemers. Denk hierbij aan: kwaliteitschecks, technische werkzaamheden etc. Maak een afspraak. Wij adviseren u graag vrijblijvend en kosteloos over onze mogelijkheden.

Hoe kan personeel effectiever worden opgeleid of getraind?

Leren wordt leuker, gemakkelijker en effectiever doordat het traject interactief wordt. Door real-time informatie te tonen wordt opleiden nog praktischer. Maak een afspraak. Wij adviseren u graag vrijblijvend en kosteloos over onze mogelijkheden.

Hoe kan het werk gemakkelijker gemaakt worden?

Complexe reparaties worden gemakkelijk uitvoerbaar. Virakle haar technologie maakt het mogelijk om informatie tastbaar en duidelijker te maken. Hierdoor kunnen medewerkers zich  beter concentreren op de uitvoering van het werk zelf. Benieuwd of dit mogelijk is in uw situatie? Maak een afspraak.

Hoe kan de tastbaarheid van onze producten worden vergroot?

Innovatieve producten ontwikkelen vereist veel tijd. Door de producten eerst in AR te ontwikkelen kan tijd en energie worden bespaard. Ook kan de technologie voorzien in het besparen van kapitaal. Door het ontwikkelen van een virtueel prototype dat getest kan worden in levensechte simulaties, kunnen er snel en flexibel aanpassingen worden gemaakt. Maak een afspraak. Wij adviseren u graag vrijblijvend en kosteloos over onze mogelijkheden.

Hoe kan er op afstand effectiever worden gewerkt?

Reizen wordt minder. Remote assistentie maakt het mogelijk om duidelijke real-time hulp te krijgen van experts op afstand. Zelfs wanneer zij zich aan de andere kant van de wereld bevinden. Benieuwd wat voor impact dit heeft op uw organisatie? Maak een afspraak. Wij adviseren u graag vrijblijvend en kosteloos over onze mogelijkheden.

Hoe kan er meer beleving worden gecreëerd?

Een eeuwenoud schilderij tot leven wekken door de schilder het opnieuw te laten schilderen. Een auto laten rijden in een showroom zonder dat deze echt rijdt. AR maakt het maakt het mogelijk. Meer weten? Maak een afspraak. Wij adviseren u graag vrijblijvend en kosteloos over onze mogelijkheden.

Staat uw vraagstuk er niet tussen of denkt u dat wij u op een andere manier kunnen helpen?

BEkijk onze Branches