Mobiele app laten maken

Bent u op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van uw professionele mobiele app? Virakle is uw oplossing.

Met ons deskundig team en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw app gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en schaalbaar is. Bij ons kunt u rekenen op:

 • Flexibiliteit in technologiekeuze: Wij werken samen met flexibele partners waardoor wij in staat zijn om te kiezen voor de technologie die het beste past bij uw specifieke vereisten en doelen.

 • Hoogwaardige app-ontwikkeling: Ons team bestaat uit getalenteerde en ervaren app-ontwikkelaars die er alles aan doen om uw app naar een hoger niveau te tillen.

 • Continu ondersteuning: Na de lancering van uw app, blijven we betrokken en bieden we ondersteuning voor eventuele verbeteringen en updates.

7+ jaar

Ervaring met software ontwikkeling.

64+

Succesvolle projecten.

100%

Tevredenheid bij onze klanten.

E-commerce Apps

Een mobiele app voor het verkopen van producten of diensten. De app zal gebruikers in staat stellen om producten of diensten te zoeken, te filteren, te bekijken en te kopen via de app.

Bedrijfs-/Enterprise Apps

Een app voor uw bedrijf of organisatie, zoals een CRM, een project management systeem, een HR tool, een logistiek management systeem, voorraad beheer enz.

Internet of Things Apps

Apps die uw klanten in staat stellen om te communiceren met hun IoT-apparaten, zoals thermostaten, verlichting, beveiliging en andere home-automatisering-apparaten.

Financiële Apps

Financiële apps, zoals een budget-app, een rekeningoverzicht app of een app voor het beheren van investeringen.

Educatieve Apps

Educatieve apps voor kinderen of volwassenen. Deze kunnen gericht zijn op leren van een taal, of op het leren van een specifieke vaardigheid of vakgebied.

Boekings- en reservatie apps

Apps voor boekingen en reservaties voor hotels, restaurants, vervoer, evenementen en andere diensten.

Entertainment Apps

Apps voor entertainment, zoals muziek- en video-apps, gaming-apps, en apps voor het streamen van televisie- en filmcontent.

Gezondheid en Wellness Apps

Apps voor gezondheid en wellness, zoals voor het bijhouden van voeding, slaap, oefening en andere gezondheidsparameters.

Event management Apps

Apps, die gebruikers in staat stellen om evenementen te organiseren, te plannen, te promoveren, kaartjes te verkopen en de organisatie ervan te coördineren.

Logistiek Management apps

Apps, die real-time informatie geven over de locatie van voertuigen, routes, bezorgingsschema’s, en aankomsttijden.

Waarom kiezen voor Virakle

Kies voor Virakle als uw partner in mobiele app-ontwikkeling voor een flexibele, innovatieve en betrouwbare oplossing.

Onze ervaren ontwikkelaars werken met de nieuwste technologieën en methodes om doelgerichte apps te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke vereisten. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zoals AI, 3D en Enterprise-oplossingen. Bovendien bieden wij continu ondersteuning na de lancering van uw app tegen betaalbare prijzen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Gepersonaliseerde Aanpak

Virakle werkt met een flexibele werkmethode die zich aanpast aan veranderende wensen en omstandigheden. De klant staat centraal en er is regelmatig overleg om te zien of het product aan de wensen voldoet. De medewerkers hebben veel autonomie en verantwoordelijkheid, wat leidt tot meer tevredenheid en motivatie.

Bekijk hieronder onze werkwijze:

Mobiele app ontwikkelen met Virakle?

Stel jouw vraag een van onze applicatie experts neemt z.s.m. contact met je op.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Detachering, wij stellen een medewerker beschikbaar en hij/zij gaat aan de slag met jouw project.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.