Mobiele app laten maken

Ben je op zoek naar een partner voor de ontwikkeling van een professionele mobiele app? Virakle is de oplossing.

Met ons deskundig team en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jouw app gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en schaalbaar is. Bij ons kun je rekenen op:

 • Flexibiliteit in technologiekeuze: Wij werken samen met flexibele partners waardoor wij in staat zijn om te kiezen voor de technologie die het beste past bij jouw specifieke vereisten en doelen.

 • Hoogwaardige app-ontwikkeling: Ons team bestaat uit getalenteerde en ervaren app-ontwikkelaars die er alles aan doen om jouw app naar een hoger niveau te tillen.

 • Continu ondersteuning: Na de lancering van jouw app, blijven we betrokken en bieden we ondersteuning voor eventuele verbeteringen en updates.

7+ jaar

Ervaring met digitalisering.

64+

Succesvolle projecten.

100%

Tevredenheid bij onze klanten.

E-commerce Apps

Een mobiele app voor het verkopen van producten of diensten. De app zal gebruikers in staat stellen om producten of diensten te zoeken, te filteren, te bekijken en te kopen via de app.

Bedrijfs-/Enterprise Apps

Een app voor uw bedrijf of organisatie, zoals een CRM, een project management systeem, een HR tool, een logistiek management systeem, voorraad beheer enz.

Internet of Things Apps

Apps die uw klanten in staat stellen om te communiceren met hun IoT-apparaten, zoals thermostaten, verlichting, beveiliging en andere home-automatisering-apparaten.

Financiële Apps

Financiële apps, zoals een budget-app, een rekeningoverzicht app of een app voor het beheren van investeringen.

Educatieve Apps

Educatieve apps voor kinderen of volwassenen. Deze kunnen gericht zijn op leren van een taal, of op het leren van een specifieke vaardigheid of vakgebied.

Boekings- en reservatie apps

Apps voor boekingen en reservaties voor hotels, restaurants, vervoer, evenementen en andere diensten.

Entertainment Apps

Apps voor entertainment, zoals muziek- en video-apps, gaming-apps, en apps voor het streamen van televisie- en filmcontent.

Gezondheid en Wellness Apps

Apps voor gezondheid en wellness, zoals voor het bijhouden van voeding, slaap, oefening en andere gezondheidsparameters.

Event management Apps

Apps, die gebruikers in staat stellen om evenementen te organiseren, te plannen, te promoveren, kaartjes te verkopen en de organisatie ervan te coördineren.

Logistiek Management apps

Apps, die real-time informatie geven over de locatie van voertuigen, routes, bezorgingsschema’s, en aankomsttijden.

Waarom kiezen voor Virakle

Kies voor Virakle als uw partner in mobiele app-ontwikkeling voor een flexibele, innovatieve en betrouwbare oplossing.

Onze ervaren ontwikkelaars werken met de nieuwste technologieën en methodes om doelgerichte apps te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke vereisten. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zoals AI. Bovendien bieden wij continu ondersteuning na de lancering van uw app tegen betaalbare prijzen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

In 6 Stappen naar een Mobiele App

1. Doelbepaling

Doelbepaling

In deze fase werkt Virakle nauw samen met de klant om de doelstellingen van de Mobiele Applicatie vast te stellen. Dit omvat het identificeren van de beoogde doelgroep, gebruikerservaring, platforms en de gewenste functionaliteiten. Het team van Virakle werkt een offerte uit dat de visie van de klant weerspiegelt.

2. Ontwerp en Prototyping

Ontwerp en Prototyping

Na het vaststellen van het concept, begint Virakle met het ontwerpen van de gebruikersinterface en -ervaring. Dit omvat het maken van wireframes en prototypes om de functionaliteit en het ontwerp te valideren. De klant wordt actief betrokken bij het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat het aan hun verwachtingen voldoet.

3. Ontwikkeling

Ontwikkeling

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaat Virakle over tot de ontwikkelingsfase. Het ervaren team van ontwikkelaars bouwt de Mobiele Applicatie volgens de specificaties en richtlijnen. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën en tools om een naadloze en indrukwekkende gebruikerservaring te bieden.

4. Testen en Kwaliteitsborging

Testen en Kwaliteitsborging

Virakle voert uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de mobiele applicatie foutloos werkt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zowel functionele als prestatietests worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de applicatie soepel en stabiel draait.

5. Implementatie en Opleiding

Implementatie en Opleiding

Na succesvolle tests wordt de mobiele applicatie geïmplementeerd en geïntegreerd in de systemen van de klant. Virakle biedt indien nodig ook training aan de gebruikers om hen vertrouwd te maken met de applicatie.

6. Ondersteuning en Onderhoud

Ondersteuning en Onderhoud

Virakle staat garant voor voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de mobiele applicatie continu op het hoogste niveau blijft presteren, en dit wordt geformaliseerd via een Service Level Agreement (SLA). We zorgen ervoor dat alle benodigde updates, verbeteringen en bugfixes tijdig worden geïmplementeerd.

TROTS PARTNER VAN

Mobiele app ontwikkelen met Virakle?

Stel jouw vraag een van onze applicatie experts neemt z.s.m. contact met je op.

  SAMENWERKEN MET VIRAKLE

  • Flexibiliteit, wij denken graag met je mee over de juiste methodiek.
  • Projectmanagement, wij stellen een projectplan op met software- en innovatie experts en schakelen – indien nodig – partners in voor het beste resultaat.
  • Realistische ureninschatting, onze ureninschattingen worden altijd gemaakt door senior software ontwikkelaars, waarbij we werken volgens de SCRUM methode.