Industrie & Bouw2022-01-21T12:28:31+00:00

INDUSTRIE & BOUW

Verbeter uw bedrijfsprocessen, producten of diensten met Virakle.

VIRASCHOOL

Meteen productief met digitale 3D werkinstructies

Trainings- & inwerkkosten besparen

Een medewerker die ingewerkt of getraind moet worden brengt uitdaging met zich mee. Viraschool zorgt voor meer structuur, een lager foutpercentage en duidelijkere uitleg. Met Viraschool bespaart uw bedrijf trainings- en cursus kosten.

Complexe processen worden eenvoudig

Helemaal klaar met onduidelijke papieren instructies of tijdrovende e-learning modules? Viraschool maakt uw inspectie- onderhoud- en assembleer processen eenvoudig. Door uw werknemers geprojecteerde 3D werk instructies te verstrekken op de werkvloer.

VIRAVIEW

Communiceren met beelden op locatie

Virtuele weergave van bouwdelen of producten op locatie met Viraview

Maak uw bouwprojecten of producten tastbaar door uw ontwerp over de realiteit te leggen. Check of uw ontwerp bij de omgeving past. En pas het gemakkelijk en flexibel aan met Viraview.

Orderpicken verbeteren

Optimaliseer het orderpick proces. Door augmented reality in te zetten wordt een orderpicker op de snelste manier naar de juiste locatie gestuurd. Monitor uw werknemers en creëer het meest efficiënte proces op de werkvloer met Virakle.

VIRACALL (concept)

Zet experts optimaal in

Breng expertise dichterbij met Viracall

Viracall met een expert aan de andere kant van de wereld. Hij laat real-time zien welke aanpassingen moeten worden uitgevoerd. De expert kijkt door de ogen van uw medewerker en geeft instructies via het scherm. Uw medewerker krijgt bijvoorbeeld tekeningen live op zijn beeld te zien, waardoor hij exact weet wat hij moet doen en hoe.

Virtuele weergave van bouwdelen op locatie

Maak uw bouwproject tastbaar door uw ontwerp over de realiteit te leggen. Check of uw ontwerp bij de omgeving past. Pas het ontwerp gemakkelijk en flexibel aan met de oplossingen van Virakle.

VIRAPICK (concept)

Orderpicken met aandacht

Orderpicken verbeteren

Optimaliseer het orderpick proces. Door Virapick in te zetten wordt een orderpicker op de snelste manier naar de juiste locatie gestuurd met vrije handen. Monitor uw werknemers, reduceer fouten en creëer het meest efficiënte proces op de werkvloer met Virapick.

Alle industriële- & bouwkundige oplossingen in één Virakle e-boek?

    VOORBEELDEN

    CONTACT VIRAKLE

    Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen

    VIRAKLE NIEUWS

    Ga naar de bovenkant